HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Aerobics wordt weer hip in 2017

Geplaatst op 17/01/2017 door modelworkout

Aerobics is de nieuwe oude trend die weer helemaal hipperdepip wordt in de komende maanden. Althans dat deden enkele vrouwenbladen mij op social media melden. Mochten jullie het nog niet weten, ik werk al sinds 1890 op verschillende sportscholen in Amsterdam. Ik heb bizar veel trends zien komen en gaan. Ik heb zelfs een aantal trends persoonlijk de deur gewezen. Als iets mij duidelijk is dan is dat wel dat men steeds probeert het wiel opnieuw uit te vinden. Gaat niet gebeuren.

Gaat Aerobics dan echt weer hip worden?

Ach wat is hip? Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat een aantal hipsters en poldermodellen de zogenaamde trend op willen pakken. Als er maar genoeg advertising en groepsdruk tegen aan wordt gegooid kan alles een trend worden. Of het van lange duur is lijkt mij sterk. Hoewel ik zelf dol ben op choreografie en pasjes en kekke sport outfitjes zoals in de hoogtijdagen van de Aerobics.

Lees verder op www.modelworkout.com