HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Deze extra's kun je goed gebruiken in je sporttas

Geplaatst op 09/01/2017 door glow

We lieten je al eens zien wat er in onze sporttas zit. Je neemt natuurlijk van alles mee naar de gym om je workout goed door te komen. Maar het is ook handig om een aantal extra’s in je tas te stoppen. Als back up, of gewoon omdat het handig is om dat standaard in je tas te hebben. Want eerlijk, we vergeten allemaal wel eens wat toch? We geven je een paar essentials die je goed kunt gebruiken in je sporttas!

Sokken Dat is nu zoiets wat wij in ieder geval vaak vergeten in te pakken: sportsokken! Dus zit er altijd – ja altijd – een extra paar sokken in onze tas. Want je kent het vast: in jurkje naar de gym na je werk, inclusief panty, en dan geen sokken bij je! In je panty sporten is niet zo handig, dus zorg nu maar gewoon voor een ‘standaard’ paar sokken in je tas. Reservesokken to the rescue!

Tape en pleisters Tape en pleisters zijn altijd handig om bij je te hebben. Want die snee in je vinger of die blaar op je hand of voet afplakken zorgt ervoor dat je tóch gewoon je workout door kunt zetten en de gewichten kunt blijven liften. In een klein bakje of druk-en-sluit-zakje houd je ze netjes en geordend bij elkaar. Tape it up!

Lees verder op www.glowmagazine.nl