HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Het eerste Paleo Event komt eraan!

Geplaatst op 19/01/2017 door eetpaleo

Soms zijn er van die dingen waar je gewoon ENORM naar uit kijkt. Dagen die gegarandeerd leuker zijn dan andere dagen. Waar je eigenlijk niet op kunt wachten. Het Paleo Event bijvoorbeeld 😉

Op 20 mei 2017 is het zo ver. Het Paleo Event, het eerste, leukste en grootste Paleo evenement van Nederland! ALLES is op deze dag Paleo.

Wat je kunt verwachten!

Wat je daar dan kunt verwachten? Nou... Lekker eten natuurlijk. Maar ook heel wat verschillende lezingen van vooraanstaande sprekers. Wat dacht je van Nienke ‘De Poepdokter’ Tode-Gottenbos? En Evert Berkelaar? En Elke Gunst? En nog een heleboel anderen die ervoor zorgen dat je aan het einde van de dag met klapperende oren van de nieuwe kennis, motivatie en inspiratie weer naar huis gaat.

Verder zijn er natuurlijk ook leuke workshops. Bijvoorbeeld Paleo voor kinderen, barefoot lopen en fermenteren. En dan zijn er ook nog een heleboel fijne stands waar je de nieuwste Paleo producten kunt proberen, proeven en kopen. Stands van je favoriete webwinkels, zodat je die ook meteen in het echt kunt zien.

Gaaf hé?

Je hebt de hele dag de tijd om te genieten van inspirerende lezingen, workshops te volgen, langs de stands te lopen, je favoriete Paleo auteurs te ontmoeten en om mede-Paleo-ers te spreken natuurlijk.

Organisatie? Pakken we professioneel aan!

Aan de toon van dit bericht raad je vast al dat ik hier ook bij betrokken ben 😉 Sterker nog, ik wilde per se dit evenement organiseren. Na het bijwonen van verschillende Paleo evenementen in het buitenland, weet ik hoe magisch de sfeer daar kan zijn. Iedereen komt er om iets nieuws te leren, om te genieten, om te proberen, om vragen te stellen, noem maar op. En om eindelijk tussen een groep mensen te zijn die er allemaal een gezonde lifestyle op nahouden.

Uiteraard doe ik het organiseren niet in mijn eentje. In het afgelopen jaar heb ik heel wat plannen op papier gezet en een organisatie-team om me heen verzameld. Het Paleo Event is tenslotte niet zomaar een bijeenkomst, maar een echt evenement waarbij alles in goede banen wordt geleid.

Daarom heb ik ook gekozen voor een echt heel mooie, goed bereikbare locatie. De Koepelhal in Tilburg. Vlakbij het treinstation en bushaltes, goede parkeergelegenheid en oh de sfeer van het gebouw. Geweldig. Deze mooie, langwerpige hal wordt speciaal voor het Paleo Event omgetoverd tot een nóg mooier geheel.

Je lekkerste Paleo lunch ooit 😉

Een groot podium waar onze hoofdsprekers zullen staan, met voldoende zit- en staplaatsen voor iedereen. Een flinke ruimte waar je naar hartenlust tussen de kraampjes door kunt lopen.

Lees verder op EetPaleo.nl!