HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Hoe ziet mijn huidige eetschema eruit?

Geplaatst op 16/01/2017 door followfitgirls

In september ging ik voor het eerst naar Health Advies Breda. Ik kreeg een eetschema en een trainingsschema. De eerste maand kon ik me hier prima aan houden en voelde ik me er echt goed bij. Maar ik ben niet op tijd terug gegaan voor een nieuwe meting en aanpassing van mijn schema’s. Daarnaast werd ik ziek en later ging ik op vakantie. Half december ging ik dan toch weer langs voor een meting. In vergelijking met september was mijn vetpercentage met 1% gedaald en ik zat nu op 20,3%. De bedoeling was echter dat ik zichtbare buikspieren zou krijgen, en daarvoor moet mijn vetpercentage toch wel richting 17 a 15%. Als ik me al die tijd aan het schema had gehouden, was dat wellicht een heel stuk beter gelukt.

Ik kreeg mijn nieuwe eetschema en besloot me er vanaf het nieuwe jaar weer goed aan te gaan houden. Door familieomstandigheden lukte dit niet de eerste week van januari, maar sinds maandag 9 januari ben ik er weer volop mee aan de slag.

Hoe ziet mijn schema er nu uit?

Lees verder op www.followfitgirls.com