HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Man doet detox // Interview met mijn #fitcouple wederhelft

Geplaatst op 16/01/2017 door ilovehealth


Zoals ik deze week al schreef in deze blog, deed ik vorige maand de nieuwe, driedaagse detox van SLA. En dat deed ik niet alleen. Niemand minder dan mon amour, mijn wederhelft, de #fitboy van Den Haag en omstreken, oftewel, mijn vriend Roij deed mee! Zijn eerste detox. Wat vond ie ervan!? Ik voelde hem aan de tand.

Oja, wel handig als je eerst mijn verhaal over de SLA Detox Days leest.

Man doet detox

Dais: Vertel schat, je eerste detox. Wat vond je ervan!

Roij: Ja inderdaad voor mij de 1e detox... Moet echt zeggen dat het me zeker heeft verrast, in positieve zin. Vond dat de dag indeling een goede variatie had. Lekker gember theetje met citroen om mee wakker te worden. Daarna de Smoothie Bowl, echt heel lekker. Ben er sowieso al fan van, maar deze waren ook echt goed. Niet veel toppings, maar echt wel vullend en lekker. Ik miste het brood totaal niet. Echt een goede start dag. Middag salade erg vullend en lekker. Veel variatie. Als je de salades van SLA kent weet je wat ik bedoel, dus daar kon ik iedere middag niet op wachten om mee te beginnen. Gefermenteerde kefir was voor mij wel even een ander verhaal. FOEI, best een heftig drankje. Iedere dag gebruik gemaakt van de Emergency Reep. Deze waren ook echt goed te doen. Tussen de hoofdmaaltijden door kreeg ik wel honger, dus dat waren ook de momenten dat ik naar die reep greep. Soepen ’s avonds lekker, alleen de 2e dag vond ik hem wat waterig, maar toch nog wel vullend. Dag 1 en 3 waren lekker dik en tasty. Op de laatste avond, de laatste maaltijd had ik graag een iets meer vullende maaltijd gezien. De eerste twee dagen vrij easy, laatste dag kreeg ik wel echt trek en zin in ‘ander eten’.

Lees verder op www.ilovehealth.nl