HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Nieuwe uitdaging: Miracle Morning

Geplaatst op 18/01/2017 door followfitgirls


Het is weer eens tijd voor een nieuwe uitdaging: mijn Miracle Morning! Ik heb het boek inmiddels bijna uit en stiekem ben ik al een tijdje bezig met vroeg opstaan om de dag te beginnen met sporten. Benieuwd wat Miracle Morning inhoudt? Lees snel verder.

Ik word een ochtendmens

Wie had het ooit gedacht.. ik een ochtendmens? Ik stond altijd bekend als ‘Miss Snooze’ en ochtenden waren niet bepaald mijn ding. Sinds vier weken is hier wat verandering in gekomen. Dit heeft deels te maken met mijn Helweek waar ik elke dag om 5 uur moest opstaan. Mijn vriend deed dit jaar mee en we begonnen de dag met een Insanity training. Dit is een High Intensity Interval training waarbij we een uitgebreid schema hebben met 6 dagen per week een workout. Het in de ochtend sporten beviel zo goed dat we besloten dit vast te houden. Dit betekent dat we nu al ruim een maand elke dag de wekker om 05:30 zetten om vervolgens ong. 45 minuten te gaan sporten. Mijn vriend springt vervolgens onder de douche, ik maak ontbijt en daarna gaan we in alle rust samen ontbijten. Als hij naar zijn werk vertrekt ga ik douchen en meestal heb ik dan nog een half uurtje voor mezelf. Zo relaxed!

En het meest fijne vind ik dat je ’s avonds niet meer hoeft te sporten. Ik voel me gedurende de dag ook een stuk fitter als ik ’s ochtends het zweet al goed los heb gehad en al mijn spieren weer even goed zijn opgerekt.

Lees verder op www.followfitgirls.com