HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Proteïne pannenkoeken

Geplaatst op 18/01/2017 door glow

Pannenkoeken. Echt, maak ons er maar wakker voor! En dan vooral de pannenkoeken die ook nog eens gezond zijn. Oh ja en gemakkelijk te maken.Wij maken regelmatig een stapeltje als ontbijt, om mee te nemen voor onderweg of sportvoer. Ons eigen recept, we hebben er echte proteïne bommetjes van gemaakt. Het is eigenlijk hartstikke geheim, maar toch delen we ons succesrecept van de proteïne pannenkoeken met je. Gewoon, omdat eigenlijk iedereen wel gezonde pannenkoeken wil eten…

Maal de havermout tot meel in een blender of bijvoorbeeld een Nutribullet (dit hoeft niet perse maar is wel lekkerder en gemakkelijker bakken) en voeg de eieren, het eiwit, de banaan, kaneel en vanille toe. Blend alles tot een dunne en egale massa en voeg eventueel een scheutje water of plantaardige melk toe als het mengsel nog iets te dik is.

Verwarm een heel klein beetje roomboter in de koekenpan. Tip: gebruik een kwastje, dan heb je maar heel weinig nodig en bakken je pannenkoeken mooi egaal bruin. Giet het mengsel in de pan en draai de pan rond totdat de hele bodem bedekt is. Bakken maar! Even omflippen als de onderkant gaar is en dit kunstje nog een peer keer herhalen.

Lees verder op www.glowmagazine.nl