HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Sportchicks zonder goede voornemens!

Geplaatst op 17/01/2017 door eatrunlove

We zitten alweer ruim 1.5 week in het nieuwe jaar en hoe staat het met al jouw goede voornemens? In december laten veel mensen de teugels vieren: lees alle remmen los op het gebied van sport & voeding. Het is tenslotte een feestmaand! Een logische reactie is om het in het nieuwe jaar hélemaal anders te doen. Ja, daar komen ze de GOEDE VOORNEMENS! Ook dit jaar blijkt tweederde van de Nederlanders goede voornemens te hebben. Iedereen start weer vol frisse moed, een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Bomvolle sportlesjes, als sardientjes in een blik in de sportclubs... Ook wij zien meer mensen in de maand januari. Regelmatig sporten en gezonder eten is voornemen nummer 1. Maar na een paar weken van een strikt regime: super healthy eten, heftige (crash) diëten, geen alcohol drinken en heel veel sporten... BOEM, dan gebeurt het: je eerste sportlesje wordt overgeslagen want de bank zat zóóóó lekker. Woops, ineens al over de helft van die heerlijke caramel zeezout Tony Chocolonely, dan maar helemaal doorpakken toch?! Na een zware week op werk met een zeurende manager mag jij toch zeker wel een paar wijntjes op vrijdag?! EN WEG, als sneeuw voor de zon verdwijnen alle je ambitieuze goede voornemens. Daar zit je dan, met je zak chips op de bank in de neerwaartse spiraal. Geen focus meer op jouw “nieuwe super healthy lifestyle” en ook nog eens een ontevreden gevoel over jezelf.

Lees verder op www.eatrunlove.nl