HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 2 #backtonormal makkelijke maaltijden

Geplaatst op 16/01/2017 door mindyourfeed

Okee, okee, het is duidelijk! Een weekmenu is superhandig! Vorige week trapte ik af met het eerste weekmenu voor project #backtonormal en ik was overdonderd door jullie enthousiasme! En ja, ik kan het alleen maar met je eens zijn. Een planning voor alle maaltijden voor de hele week is ook erg fijn. Praktisch ook, want je kunt je goed voorbereiden qua boodschappen. En met zo’n richtlijn voor de gerechten die je in de week gaat eten, is er toch al minder stress rondom de maaltijden. Een dagje schuiven of ruilen kan natuurlijk altijd, zo blijf je flexibel. Ook voor de komende week heb ik weer een weekmenu voor je klaar gezet. Niet nadenken, alleen nog koken!

Ook deze week heb ik weer volop inspiratie voor een lekker en gevarieerd weekmenu. Zelf probeer ik altijd wel enigszins rekening te houden met het seizoen waar we in zitten. Dus deze week bijvoorbeeld roergebakken rode kool, en frietjes van pompoen. Maar ook het gezin en de voorkeuren die iedereen heeft, bepaalt wat hier op tafel komt. Goed, pak pen en papier, maak je boodschappenlijst klaar en dan hoef je alleen nog maar te koken volgende week!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl