HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #2 makkelijke recepten

Geplaatst op 16/01/2017 door linda

De tweede week van mijn project #backtonormal zit er bijna op. Om jullie een handje te helpen, staat het 2e weekmenu voor jullie klaar. Een eetplanning vol met lekkere en makkelijke recepten zonder veel poespas. Vorige week hebben jullie met veel enthousiasme de eerste editie ontvangen. Ik hoop dat deze net zo goed in de smaak valt.

Jarenlang heb ik mij verzet tegen een weekmenu. Inmiddels ben ik om en één van de voordelen van een weekmenu is tijd. Je zult minder vaak naar de winkel hoeven om nog snel een vergeten ingrediënt te halen. En je zult eten weggooien. Wat mij betreft is het in januari ook fijn om budgetvriendelijke recepten te maken.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Weekmenu #2

Maandag; Eenpans spaghetti met courgette

Minimaal 1 keer per week wordt er vegetarisch gegeten. Dit pasta gerecht is binnen 20 minuten klaar inclusief voorbereidingstijd. Vervolgens roer je er nog een paar smaakmakers door en klaar is de maaltijd.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl