HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

5 fouten die we allemaal maken tijdens het reinigen van ons huid.

Geplaatst op 23/01/2018 door happyinshape

We vergeten allemaal wel eens om onze make-up er 's avonds af te halen. Hoewel dit geen misdaad is, kun je toch beter de tijd nemen voor de belangrijkste stap van je avondroutine. En als we dan toch die tijd maken, kunnen we het maar beter meteen goed doen. Hier een paar foutjes die we allemaal maken tijdens onze reinigingsroutine.

1/ Niet twee keer per dag je gezicht reinigen
Velen van ons reinigen het gezicht vooral in de avond. Toch is het zeer belangrijk om ook 's ochtends te reinigen en te verzorgen. In de avond zul je vooral de oliën en viezigheid van die dag van je gezicht wassen. Het reinigen van je gezicht in de ochtend zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden. 

2/ Vergeten om je handen te wassen
Was altijd je handen, dit is echt key voor het reinigen van je gezicht. Was goed en effectief, want we willen geen overblijfselen van viezigheid en bacteriën op ons gezicht, toch?

3/ Je gezicht reinigen met een te harde hand
Reinig je gezicht met een beetje liefde alsjeblieft. Je hoeft echt niet twee keer per dag te scrubben, laat het reinigingsproduct het werk doen. Te hard te werk gaan, kan de huid juist irriteren en oneffenheden verergeren.

lees verder:

https://happyinshape.nl/fab/5-...