HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Beauty: 5 Tips Om Je Handen Jong Te Houden.

Geplaatst op 23/01/2018 door boostyourhealth

Je hoort vaak om je heen dat je veroudering het eerste kunt zien aan een vrouw haar handen. Het is dus belangrijk dat je je handen goed verzorgt, ondanks dat we natuurlijk allemaal ouder worden. Wij hebben 5 handige tips om je handen zo mooi en jong mogelijk te houden ongeacht je leeftijd. Lees je mee?

Verzorging

Je handen goed verzorgen met handcrème is een must. Vooral in de koude wintermaanden is het belangrijk dat je ze regelmatig insmeert. Weinig tijd? Smeer ze voordat je naar bed gaat in en wordt wakker met heerlijke zachte handen 🙂 Mijn favoriet is HandDrink van Jane Iredale met UVA/UVB en SPF15, een weldaad voor je handen!

Gebruik zonnebrand

Ondanks dat het nu winter is, is het dragen van zonnebrand voor je handen een must tegen veroudering. Natuurlijk moet je dit in de zomer wel wat vaker toepassen om je handen voldoende verzorging te geven. 

Extra verzorging

Trakteer je handen regelmatig op een heerlijke handscrub of handmasker en maak hier een verwenmomentje van. Zo geef jij je handen echt een boost en blijven ze er verzorgend en mooi uitzien en zijn bovendien heerlijk zacht!

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...