HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

BEAUTY FOOD

Geplaatst op 27/01/2018 door modelworkout

Get that ‘beauty’ in!

Groenten en fruit is het meest essentiële voedsel dat ons lichaam nodig heeft, ons het mooist maakt, onze huid en haren laat stralen en onze cellen optimaal laat functioneren! Zo aangeleverd door Moeder Natuur en meteen klaar om te eten.

Groenten en fruit zijn vitaminebommetjes die ons beschermen tegen ziektes. Fruit levert energie in de meeste efficiënte vorm voor ons lichaam en antioxidanten om het verouderingsproces tegen te gaan. Behalve dat groenten en fruit veel schoonheidsmineralen bevatten, hebben ze ook ontzettend veel vezels. Vezels zorgen voor een voldaan gevoel en spoelen de giftige stoffen en ‘rotzooi’ uit ons lichaam.

Hoeveel groenten en fruit moeten we dan dagelijks eten?

Het antwoord is simpel: zoveel mogelijk! We kunnen niet genoeg groenten en fruit dagelijks eten. Hoe meer hoe beter, want met twee ons groente en twee stuks fruit komen we er niet. De meeste van ons zijn niet gewend aan het idee om veel groenten en fruit te eten. Als we de anatomie van onze darmen en ons gebit bekijken wordt duidelijk dat we eigenlijk voornamelijk groenten- en-fruiteters zijn. Laat het lichaam dus optimaal profiteren van deze ‘beauty foods’.

lees verder:

https://www.mymodelworkout.com...