HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Een flawless face? Tips tegen rimpels en donkere kringen!

Geplaatst op 28/01/2018 door vivonline

Niks is zo vervelend als een onzuivere huid en een doffe teint. Wij vrouwen willen shinen, toch?! Frisse appelwangetjes en een mooie egale huid. Een lekkere scrub of peeling op z’n tijd is leuk, maar langdurend resultaat behaal je alleen als je aan de slag gaat met je binnenkant.

Met deze simpele aanpassingen in je voedingspatroon, tover je binnen enkele dagen een mooie, healthy glow op je gezicht! Shine on!

1.    Zeg maar dag tegen gluten en zuivel

Probeer moeilijk te verteren producten voor 2 weken te elimineren uit je voedingspatroon en ervaar het verschil in hoe je je voelt en hoe je eruit ziet. Met name tarwe en koemelk zijn voor veel mensen lastig te verteren.

2.    Stop met het eten van geraffineerde suikers

Naast dat suiker ons lijf belemmert om vitamines en mineralen op te nemen, draagt het ook bij aan (huid)veroudering, depressie, hormoondisbalansen, gewichtstoename en acne. Vermijd koek, snoep, frisdrank, etc. en houd het bij 2 stuks fruit per dag.

Lees verder op www.vivonline.nl