HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

FIT TO FAT TO FIT #38

Geplaatst op 19/01/2018 door boostyourhealth

Ik ben een doorzetter, ik houd van aanpakken, een “niet lullen maar poetsen” type zegmaar. Maar soms wil je van alles en heeft je lichaam andere plannen. Helaas was dat afgelopen week het geval. Ik kreeg weer flinke griep met koorts, erge kriebelhoest en veel keelpijn. De overige details zal ik je besparen. Helaas is dit alweer de 3e keer vanaf eind vorig jaar en steeds krijg ik dezelfde griep weer terug. Tijd voor een doktersbezoek dus. Maar desondanks gaan de kilo’s eraf, blijf ik ook als ik ziek ben goed voor mezelf zorgen en heb ik iets om naar uit te kijken in de zomer…Lees je weer mee?

Misschien ben ik achteraf te hard van stapel gelopen om gelijk het nieuwe jaar voluit gas te geven. Maarja bij mij is het ook vaak alles of niets.
Vaak blijf ik als moeder ook nog doorgaan als ik ziek ben, maar deze keer heb ik eens goed rust genomen. Wat er namelijk gebeurd als je jezelf eigenlijk niet ziek wilt hebben is dat je snel beter bent, maar het alsnog een keer terugkomt als cadeau en je dan wel echt in bed moet liggen.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...