HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Gezond afvallen? 10 gouden regels!

Geplaatst op 16/01/2018 door ilovehealth

Wil jij gezond afvallen? Dat kan op vele manieren en volgens vele diëten. Denk aan shakes, calorieën tellen, Sonja Bakkeren, sapkuren, vasten… en zo kan ik deze hele pagina waarschijnlijk wel vol schrijven met manieren om af te vallen. Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt. Wat voor de één werkt, werkt misschien wel niet voor een ander. Maar dit zijn wat ons betreft 10 gouden regels als je wilt afvallen. Give it a try, ook de regels die misschien wat minder voor de hand liggen voor je.

Gezond afvallen 10 gouden regels!:

  1.  minder koolhydraten, zoals brood, aardappelen, rijst en pasta. Laat om te beginnen één keer per dag tijdens een maaltijd de koolhydraten achterwege. Bijvoorbeeld geen brood bij de lunch, maar een omelet met groenten of een salade met vis of kip. We zijn soms zo gewend aan een boterham, maar er zijn vele lekkere en gezonde manieren om gezond te lunchen zonder koolhydraten. En ’s avonds kun je aardappels en rijst vervangen door meer groenten en een extra salade bij je vlees of kip met groenten. Maar skip koolhydraten vooral NIET. Je hebt ze nodig! Een beetje matigen is slim.
  2. Eet vetten; wees niet bang voor vet, maar kies de goede vetten. Je lichaam heeft vet nodig om vet te verbranden. Dus wees royaal met de juiste vetten. >> Lees hier alles over het kiezen van de juiste/goede vetten.>>
  3. Vermijd suikers; kijk op de verpakking van een product om te zien waar onnodige suikers in zitten. Eet geen bewerkte producten zoals witbrood, gewone pasta, croissants, sauzen uit pakjes en snoep. Neem bij zoete trek een stuk fruit of chocola van minimaal 72% cacao. Die 72% lijkt eerst misschien wat heftig, maar de smaak went en vind je steeds lekkerder worden. Ik eet nu het liefst altijd zulke pure chocolade.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl/food...