HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Maak je eigen natuurlijke gezichtscrème

Geplaatst op 17/01/2018 door eetpaleo

Heb je weleens van emoe olie gehoord? Dit super gezonde vet heeft veel verrassend goede eigenschappen. Het leuke is dat je het zowel inwendig als uitwendig kunt gebruiken. Nu zou ik de crème van dit recept niet opeten natuurlijk, maar je kunt pure emoe olie wél als supplement gebruiken. Emoe olie bevat namelijk de vitamines A en E en is ook nog eens een belangrijke bron van vitamine K2. Stuk voor stuk belangrijke voedingsstoffen, nog naast het feit dat je in emoe olie ook omega 3, 6 en 9 vetzuren en CLA vindt.

Omdat ik zelf super blij ben met mijn gezichtscrème op basis van emoe olie, deel ik hieronder het recept daarvoor met je. Hint: je eigen gezichtscrème is super makkelijk te maken.

Ik zal verklappen dat ik nu een ruime maand een crème met emoe olie op mijn gezicht smeer. Deze crème heeft dezelfde samenstelling als de crème die ik daarvoor gebruikte, alleen deze heeft emoe olie als extra ingrediënt. Het verschil was vanaf de eerste keer duidelijk en het begint er alleen maar beter uit te zien. Mijn huid ziet er veel egaler en gladder uit. De droge plekjes die ik vaak bij mijn wenkbrauwen had zijn weg en ik kom nog maar heel erg zelden een puistje tegen.

Bekijk hier het recept voor de gezichtscrème!