HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Mind: Zo Behaal Je Wel Jouw Doelen!

Geplaatst op 30/01/2018 door boostyourhealth

Het is eind januari en je goede voornemens liggen ondertussen ook al onder een laagje stof. Je bent er weer niet in geslaagd om x aantal keer per week te gaan sporten, die 5 kg hangt er ook nog steeds aan en je kan geen slaatjes meer zien. Je bent ten einde raad en waarom? Je hebt alles al geprobeerd en niks blijkt te werken. Je hoort en leest zoveel verschillende tegenstrijdige verhalen dat je niet meer weet wat je moet geloven. Om je terug te motiveren zijn hier een aantal tips die je altijd in je achterhoofd moet houden wanneer het op sporten en voeding aankomt. 

1. Zoek uit wat werkt voor jouw! 
Sommige mensen zijn gezegend met een slank lichaam. Ze kunnen elke dag op de bank liggen met een zak chips en er nog runway klaar uitzien. Andere personen moeten elke dag in de fitness staan zweten voor een slanke lijn. Elk lichaam is anders en reageert anders. De ene reageert goed op koolhydraten en de andere volgt beter een eetschema hoog in gezonde vetten. Het komt er dus op aan uit te zoeken wat werkt voor jouw. Experimenteer en hou bij waar je jezelf het best bij voelt én bovendien resultaat geeft. 

2. Combination is the key 
Alleen cardio doen zal je misschien niet het gewenste resultaat geven en alleen krachttraining verveelt je al snel waardoor je motivatie afneemt. Wissel daarom eens af. Geen zin om met gewichten te sleuren? Volg eens die nieuwe groepsles met je vriendinnen, hou eens een trainingssessie met al je favoriete oefeningen of maak er een HITT training van. Hou niet te veel vast aan die eenzelfde sleur. Varieer, combineer, wissel af, … Je lichaam zal telkens een nieuwe boost krijgen in plaats van gewend te geraken aan steeds dezelfde routine. Ongetwijfeld dat dit je resultaten positief zal beïnvloeden.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...