HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Verwijs deze 5 huishoudtips niet naar het rijk der fabelen, want… ze werken echt!

Geplaatst op 31/01/2018 door goedgevoel

Bakerpraatjes, schoonmaakmythes en upcycle-tips die te mooi zijn om waar te zijn, zijn er genoeg. Gelukkig zijn er ook  huishoudtips die in deze categorie lijken te vallen, maar die toch echt waar zijn. Toch wel handig om te weten als je weer eens kauwgom onder je schoen hebt of je ramen alweer – ondanks die supersonische raamwisser – niet streeploos schoon krijgt…

  1. Planten zuiveren de lucht in je huis. Neem een van de volgende planten in huis en koester ze. Ze verversen de lucht en kunnen zelfs helpen tegen kwalen en kwaaltjes, zoals snurken. Aloë Vera, Graslelie, Lepelplant, Goudpalm, Indische Rubberboom, Sanseveria (ja ja, helemaal terug van weggeweest 🙂 ), Krulvaren of Azalea bijvoorbeeld staan bekend om hun luchtzuiverende eigenschappen.
  2. Maak je ramen streeploos schoon met oude kranten. Het papier is lekker stevig en de samenstelling neemt vocht goed op.
  3. Bacteriën op gebruikte sponzen doden, kan door de spons in een bakje water met citroensap te doen en op hoge temperatuur in de magnetron zetten.

lees verder:

http://www.goedgevoel.nl