HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

5 eenvoudige tips om gezonder te eten in het nieuwe jaar

Geplaatst op 21/01/2019 door vivonline

New year, new me! Velen van ons willen hier iets mee doen, maar het is nogal lastig om al je ongezonde gewoontes in een keer de laan uit te sturen. Begin daarom stap voor stap, of (indien je al zo ver bent) houd vol! Gezonder eten en leven zijn weggelegd voor iedereen, maar het komt niet vanzelf.

Je zult er in het begin misschien een beetje aan moeten wennen en veel dingen totaal anders doen. Maar op een gegeven moment zal je hier gewend aan raken en kost het je lang niet meer zoveel energie. Hierdoor voel je je stukken blijer en gelukkiger!

Eet thuis

Uit eten gaan en uit lunchen is natuurlijk hartstikke gezellig, maar je weet nooit precies wat er op je bordje komt. Je kunt een gezonde salade bestellen maar als deze is versierd met klodders mayonaise, schiet het ook niet echt op. Als je thuis zelf je eten bereidt weet je tenminste altijd wat erin zit en of de voeding waardevol is qua vitamines en mineralen. Uiteraard hoef je jezelf niet van al je etentjes buiten de deur te ontzien, maar maak hier geen sport van.

lees verder:

https://www.vivonline.nl