HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

5 geheimen die jouw smoothie warm en winters maken

Geplaatst op 10/01/2019 door vivonline

Smoothies zijn een perfecte manier om in een keer een grote hoeveelheid vitamines en mineralen binnen te krijgen. Maar zo’n koude smoothie met bevroren stukjes groente en fruit klinkt een stuk minder aantrekkelijk nu het weer een stuk kouder is.

Smoothies zijn ideaal om regelmatig als maaltijdvervanger te drinken wanneer je je gewicht op peil wilt houden. Maar in de wintermaanden ga je waarschijnlijk veel liever voor iets warms.

5 geheimen die jouw smoothie warm en winters maken

Goed nieuws: je kunt je gezonde smoothies warm en winters maken, terwijl ze nog steeds net zo gezond zijn. Heb jij het vaak koud in de winter en wil je in deze maanden graag je energie op peil houden? Dan zijn deze smoothietips het uitproberen waard.

1. Ontdooien

Misschien ietwat voor de hand liggend, maar of je bevroren of ontdooid fruit toevoegt aan je smoothie kan een wereld van verschil maken. Zorg er in de wintermaanden daarom voor dat je je bosbessen, bramen, aardbeien of frambozen van tevoren ontdooid hebt, voordat je ze aan je smoothie toevoegt. Omdat bessen natuurlijk van het zomerseizoen zijn, is het logisch dat je het voornamelijk met de bevroren variant moet doen. Doe ze daarom ’s avonds in een bakje in de koelkast om ze te laten ontdooien. Vergeten? Doe ze in een zakje en houd ze even onder de hete kraan voordat je ze aan je smoothie toevoegt.

lees verder:

https://www.vivonline.nl