HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Drie redenen om te gaan fitnessen

Geplaatst op 06/01/2019 door newgym

We horen natuurlijk al jaren dat sporten en in beweging blijven belangrijk is voor je gezondheid. Maar wat maakt het nou zo belangrijk om af en toe de sportschool te bezoeken, of mee te doen aan een groepsles? In dit artikel geven we je een paar redenen waarom je vandaag nog zou moeten beginnen met sporten.

Je fysieke gesteldheid

Dit is vermoedelijk de meest voor de hand liggende reden om te gaan sporten. Fitness is namelijk goed voor je algemene gezondheid. Zo zorgt het onder andere voor een sterker hart, een lagere bloedruk en betere bloedcirculatie, sterkere botten en een gezondere huid. Een ander groot voordeel is dat je door regelmatig te sporten, beter slaapt. En dit is nog lang niet alles, want deze resultaten zijn slechts een kleine greep uit de lange lijst met voordelen van regelmatig sporten. Naast je fysieke gesteldheid, biedt het beoefenen van sport ook voordelen voor je mentale gezondheid.

Lees verder op www.newgym.nl