HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Fitdagboek: hoe staat het met mijn fitdoelen voor 2019?

Geplaatst op 23/01/2019 door love2bemama

Goede voornemens = doelen

Vandaag is een mooi moment om over mijn voortgang en doelen te schrijven. Ik stond om 7 uur al bij mijn Personal Trainer (ja ik hou het nog steeds vol) én ik had ook een huidplooimeting. Elke zes weken krijg ik een huidplooimeting om te kijken hoe het ervoor staat met mijn doelen en waar we aan moeten werken.

Voorafgaand aan dit artikel wil ik alvast zeggen dat ik niet doe aan goede voornemens. Ik ga geen dieet volgen en ik heb niet de voornemens om kilo’s af te vallen. Wel heb ik fitdoelen. Voornemens zijn er om te falen en doelen om te behalen.

Meer zelfliefde dan ooit

Afgelopen jaar hebben we een heel hectisch jaar gehad en door de stress ben ik toen ook veel afgevallen. De rust is inmiddels teruggekeerd en ik moet zeggen: ik voel mij beter dan ooit! Voor het eerst in mijn leven heb ik een jaar achter de rug waarin ik mij amper druk heb gemaakt om mijn figuur, moeiteloos in badpak liep en mijn lichaam steeds mooier vind. Ik heb mijzelf dit jaar juist meer en meer leren accepteren en ik heb meer zelfliefde dan ooit.

Lees verder op www.love2bemama.com