HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gewokte spruitjes met parelcouscous

Geplaatst op 08/01/2019 door UitPaulinesKeuken

Ik hou van spruitjes
Ik ben altijd al dol geweest op spruitjes. Wij aten ze vroeger gewoon gekookt, mijn vader deed er dan wat nootmuskaat overheen. Later kreeg ik eens een tip om ze te gaan roerbakken met spek en mosterd. Die combinatie is echt heerlijk, ook in een stamppotje. Tegenwoordig kook ik ze dus nooit meer, maar eet ik ze altijd uit de wok. Het garen van spruitjes in de wok kan best even duren, daar heb ik iets slims op bedacht, ik heb ze namelijk in plakjes gesneden. Zo zijn ze veel sneller gaar. Kleine extra tip van mij. Gewoon gratis.

Mee naar je werk
Je zou deze maaltijdsalade eventueel ook mee kunnen nemen naar je werk. Want zelfs koud is hij lekker. Of ben ik de enige die dit koud zou eten? Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar best wel bijzonder in ben, want ik lust bijna alles koud. Dus misschien ben ik hierin geen goede graadmeter. Maar wellicht heb jij een magnetron op je werk, dan kan je dit even kort verwarmen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat je het weten als je het gemaakt hebt?

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl