HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Zo maak je goede voornemens zinvol

Geplaatst op 06/01/2019 door eetpaleo

Goede voornemens. Hoe vaak heb jij ze al gehad? Ik talloze keren. Ieder jaar bedacht ik welke dingen ik beter moest doen, zoals vaker sporten, gezonder eten en een paar kilo afvallen. Maar aan het einde van januari was alles weer terug naar normaal en was er weinig veranderd.

Kan dat niet anders? Jazeker! Door op een andere manier te kijken naar voornemens. Hierdoor zal het veel makkelijker worden en lukt het wél. Ik zal het je uitleggen.

Zo maak je voornemens zinvol

Het begin van het jaar is een mooi moment om na te denken over het leven en om nieuwe plannen te maken. Waar ben je tevreden over? Wat kan beter? Hoe kun je ervoor zorgen dat je dat kunt realiseren?

Net als een opgeruimd bureau, is het begin van het jaar een fijn moment om te beginnen. Je hebt waarschijnlijk meer energie en motivatie dan op een ander moment in het jaar. Maar om ervoor te zorgen dat het daadwerkelijk lukt, heb je wel de juiste insteek nodig.

Lees verder op EetPaleo.nl!