HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Haargroeikuur voor dikker, sterker en gezonder haar (voor foto’s!)

Geplaatst op 31/01/2019 door love2bemama

Denk je alles gehad te hebben…

Vele jaren en drie baby’s later dacht ik het allemaal wel gehad te hebben. Mijn haar is nooit helemaal goed hersteld na mijn zwangerschappen. Frustrerend want ik doe er verder niks bijzonders mee. Ik laat mijzelf nooit een ander kapsel aanmeten, ik knip het keurig om de zes weken en ik verf het al nooit. Het enige wat ik doe is één keer per jaar een permanent erin laten zetten (de eerste paar weken vind ik het vreselijk maar daarna wordt het beter) om mijn haar wat meer volume te geven. Mijn haar is namelijk heel erg dun en slap als ik er niks mee doe. Ik vind dat heel jammer want ik zou graag een wat dikkere en langere bos haar hebben.

De afgelopen jaren heeft mijn haar zijn ups and downs gekend. Voor de verzorging van mijn haar heb ik nu gelukkig wel de juiste routine en producten gevonden. Dat scheelt al een stuk! Maar de dunheid verdwijnt er niet door en het wordt ook niet langer. Helaas krijg ik momenteel ook weer te maken met ‘babyhaar’. Overal schieten weer plukjes haar uit mijn hoofd waar ik niks mee kan. Ik dacht dat je dat alleen kreeg na het ontzwangeren…

Lees verder op www.love2bemama.com