HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Happy new year: dit zijn mijn wensen voor het nieuwe jaar

Geplaatst op 02/01/2019 door UitPaulinesKeuken

Familie oliebol
Wij zouden namelijk heel goed door het leven kunnen gaan als de familie oliebol. We tikken er zo 8 per persoon op een avondje weg. Maurits en Chris vinden dit na al die jaren nog steeds vreemd (en ze doen er ook niet aan mee). Maar voor ons is het normaal. En als er dan nog over is, ga ik gerust de volgende dag verder. Graag zelfs!

Mijn wensen voor 2019
Ik doe niet echt aan goede voornemens. Diëten is niks voor mij, het gaat allemaal om de balans mensen. En het is helemaal niet erg als die een tijdje zoek is (was bij mij nu ook). Maar we pakken het nu (of nou ja volgende week, het is tenslotte nog vakantie) gewoon weer op. Geen strenge voornemens dus, wel wensen. Ik wens dat 2019 een jaar wordt met meer gezondheid. En vooral voor ons kleine jongetje, die is in 2018 bijna iedere 2/3 weken ziek geweest. Zo zielig! En helaas ontsprongen wij zelf daardoor ook niet de dans. Dus gezondheid is mijn allergrootste wens.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl