HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Het lukt me even niet…

Geplaatst op 26/01/2019 door optimavita

Je zou het toch juist weer oppakken?

Als je me op meerdere kanalen volgt, dan weet je dat ik vlak na kerst besloot weer gezond te gaan doen. Na oud en nieuw zei ik hetzelfde. Vervolgens ging ik een lang weekend naar Antwerpen met de familie, gevolgd door 3,5 dag Oostenrijk. Daarbij kwamen vele etentjes en lekkere snacks en weinig tijd (en zin!) om naar de sportschool te gaan.

Ik maakte andere keuzes

Ik kan nu natuurlijk zeggen dat ik er niets aan kon doen dat het gezonde leven niet goed ging. Dat vind ik echter de grootste onzin! Ik koos er zelf voor om niet de meest gezonde gerechten te bestellen in de restaurants waar ik was. Ook besloot ik zelf dat ik nieuwe soorten chocolade wilde proeven, een wafel wilde eten in België, patat wilde eten in Oostenrijk, (glüh)wijntjes wilde drinken en wilde genieten van het overheerlijke ontbijtbuffet in het hotel in Serfaus. Ik had dit allemaal niet hoeven doen. Ik heb er echter totaal geen spijt van!

Lees verder op www.Optimavita.nl