HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Ik mis je

Geplaatst op 08/01/2019 door NiceDay

Ik mis je oma

Het is al iets meer dan dertien jaar geleden dat mijn oma overleed. Ik herinner mij nog alles. Iedereen was verdrietig, er kwamen horden mensen langs om hun medeleven te tonen. Mijn neefje en ik zaten in de slaapkamer naar tv te kijken. Als kind krijg je het wel mee, maar op een andere manier. Sinds enkele jaren heb ik pas door hoe erg ik haar mis. Steeds als ik bepaalde liedjes hoor die op haar begrafenis werden afgespeeld, komt er verdriet over mij heen. Het is al zo lang geleden, denk ik dan. Waarom doet het mij nu zoveel? Komt het omdat ik het niet heb verwerkt? Of snap ik nu beter hoe gemis in elkaar zit? Dat laatste denk ik sowieso. Hoe ouder je wordt, hoe beter je snapt hoe dingen in elkaar steken. Misschien moet ik nog een stukje rouwen. Mijn lieve omaatje: voor altijd in mijn hart!

Ik mis je goede vriend

Op sommige momenten overvalt het mij. Ik mis hem. Hij weet altijd de juiste dingen te zeggen als ik me niet goed voel. Hij laat me lachen door zijn grapjes. Als ik hem aankijk voel ik mij al beter. Op de momenten dat ik hem mis, zou ik willen dat hij om de hoek woonde.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com