HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Kerst engeltjes en slapend het jaar uit – foto diary december 2018

Geplaatst op 10/01/2019 door mindyourfeed

3 keer knipperen met mijn ogen en we zitten ineens al bijna halverwege januari… We zijn alweer volop in bedrijf hier. De meiden weer naar school, al hadden ze nog een spijbeldagje. En ik weer helemaal aan het werk. Ik had er ook echt weer zin in om te starten. Met koken, met schrijven, met nieuwe plannen uitwerken en zelfs om mijn administratie af te gaan ronden. Nou, dat is een goed teken toch?! De decembermaand is echt voorbij gevlogen, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Het was een maand die aan elkaar hing van gezelligheden, veel eten en vooral ook relaxen. Ik vind het heerlijk om terug te kijken en nog even na te genieten. In deze foto diary december 2018 laat ik je mijn maand zien, zie je de kerst engeltjes voorbij komen en echt waar, we gingen slapend het jaar uit!

Foto diary december 2018

foto diary december 2018

De decembermaand begon met vooral héél veel koken! Voor de Kerst. Je zou denken dat ik na al die jaren nu wel eens zou hebben geleerd dat het fijn is om alvast wat vooruit gewerkt te hebben. En dat ik in december niet ineens de stress heb dat er nog zoveel gedaan moet worden. Niets is minder waar… gevolg?! Gevalletje ontplofte keuken…

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl