HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Maak geen gewoonte van je leven

Geplaatst op 02/01/2019 door NiceDay

Slechte gewoontes

Het hebben van slechte gewoontes is natuurlijk niet leuk. Vaak wil je er mee stoppen maar je weet niet goed hoe. Misschien vraag je jezelf nu af of jij een slechte gewoonte hebt? Slechte gewoontes bestaan bijvoorbeeld uit: nagelbijten, ongezond eten laat in de avond en te veel geld uitgeven. Dit zijn voorbeelden waar de meeste mensen zich in kunnen herkennen, maar er zijn natuurlijk tal van slechte of minder goede gewoontes.

Goede gewoontes

Niet alle gewoontes die je hebt zijn slecht voor je. Er zijn ook goede gewoontes zoals elke dag twee stukken fruit eten. Zulke gewoontes wil je aanhouden. Vind je het lastig om goede gewoontes aan te leren? Ga dan goed na waarom je deze gewoonte in je leven zou willen hebben. Het hebben van motivatie kan je helpen om een gewoonte in je leven te integreren. Verder is het belangrijk om haalbare gewoontes op te stellen. De gewoonte om volledig over te stappen op water drinken voor iemand die gewend is aan veel frisdrank kan een grote stap zijn. Begin hier stap voor stap mee zodat je eraan kan wennen!

Lees verder op www.HaveANiceDay.com