HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Mijn zakelijke doelen voor 2019

Geplaatst op 06/01/2019 door healthbyhanneke

Tot dit jaar had ik eigenlijk niet echt zakelijke doelen. Wat ik graag wilde en nog steeds wil is meer bezoekers op mijn website. Ik hoopte op een wonder, maar dat kwam niet. Daarom heb ik geïnvesteerd in een nieuwe website en daarmee wordt de SEO van mijn website ook direct verbeterd, iets waar ik tot nu toe erg op heb laten liggen. Om ook de andere nieuwe bedrijfsactiviteiten wat meer richting te geven heb ik zakelijke doelen voor 2019 opgesteld.

Waarom heb ik ineens wel zakelijke doelen voor 2019?

Als je jezelf geen doelen stelt heb je geen focus, als je geen focus hebt is de kans op groei een stuk kleiner. Ik ben veranderd en daarmee is Health by Hanneke ook veranderd. Het jaar begint met een leuke nieuwe baan, mooie zakelijke doelen en een hoop wijze lessen uit het jaar hiervoor. Ik wil mijn eigen grenzen bewaken, maar ook gefocust te werk te gaan met dingen waar ik echt warm voor loop. Hier komen ze, mijn zakelijke doelen voor 2019.

Lees verder