HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Pappardelle met stoofvlees recept

Geplaatst op 16/01/2019 door UitPaulinesKeuken

Op zijn Italiaans
In dit geval maak ik een saus op basis van tomaat, knoflook en ui en daarbij gaan Italiaanse kruiden zoals rozemarijn en oregano. Doordat het vlees bijna 3 uur op het vuur staat, krijg je een heerlijke rijke saus. Zoveel smaak! Echt een family proof recept, want ik denk dat het hele gezin hier van zal smullen. En dat terwijl het zo makkelijk is. Want het moet inderdaad ruim 2 uur stoven, maar het klaarmaken van de stoofpot is nog geen 10 minuten werk. Dat is gewoon een kwestie van ingrediënten snijden, aanbakken en dingen bij elkaar gooien. De pan doet daarna zijn werk.

Met pasta
Ik vond het lekker om dit stoofvlees met pappardelle te serveren. Maar je kan iedere pasta gebruiken die je nog hebt liggen. En weet je wat ook lekker is, brood dippen in de saus. Ciabatta bijvoorbeeld. Is dit recept voor pappardelle met stoofvlees een blijvertje? Sla het dan op in je persoonlijke account. Dan kan je het makkelijk terugvinden.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl