HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Spinazie omelet met avocado en hüttenkäse

Geplaatst op 06/01/2019 door UitPaulinesKeuken

Het leuke is dat je een kleine twist geeft aan het maken van een gewone omelet en daar tegelijkertijd wat groenten aan toevoegt. Spinazie leent zich hier perfect voor en je omelet krijgt er een prachtige groene kleur van. Omdat onbijtjes of recepten voor een doordeweekse lunch naar mijn idee razendsnel gemaakt moeten kunnen worden ben je met dit recept zo klaar. Spinazie laten slinken in de pan. In het hakmolentje van de staafmixer, eieren erbij en op smaak brengen. Dan afbakken tot een mooie omelet en garneren met plakjes avocado, hüttenkäse en walnoten.

Om het extra lekker te maken drizzle je er wat citroen olijfolie overheen. Je kunt citroen olijfolie kant-en-klaar kopen. Heel lekker en er zijn veel meer toepassingen dan je denkt (bijvoorbeeld: altijd heel lekker op avocado, over vis, een frisse pasta, salade, gebakken aardappeltjes, doperwtjes). Wanneer je geen citroen olijfolie hebt of wilt kopen dan kun je aan olijfolie wat citroensap toevoegen. Niet helemaal hetzelfde resultaat maar ook lekker! En wanneer je op een chique tour wilt kun je de spinazie omelet extra lekker maken met wat plakjes gerookte zalm.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl