HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Suiker: hoe blijf ik er van af?

Geplaatst op 26/01/2019 door vivonline

Suiker

Suiker: sommige mensen kunnen er niet van afblijven. Zonder dat je het weet kun je verslaafd zijn aan suiker en er een futloos gevoel aan overhouden. Vandaag 8 tips om weg te blijven van suiker.

8 tips om van suiker af te blijven

1) Houd suiker uit het zicht
Het is belangrijk om te weten waar je suikerverslaving vandaan komt en waar je precies naar verlangt als je zin hebt in zoet. Echter, om suikers helemaal te vermijden, kun je het beste helemaal geen producten met suiker in huis halen. Wanneer huisgenoten wel suikerproducten in huis hebben, zorg er dan voor dat het niet in het zicht ligt. Zet een schaal fruit op tafel en je zult zien dat je dat sneller pakt in plaats van op zoek te gaan naar bijvoorbeeld snoep.

2) Drink verse sappen, geen frisdrank
Frisdrank bevat ontzettend veel slechte suikers en doet helemaal niks goed voor je. Het is beter om verse sappen te maken van fruit en groente en hier je natuurlijke suikers vandaan te halen.

lees verder:

https://www.vivonline.nl