HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #80 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 06/01/2019 door mindyourfeed

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Deze week vierden we nog een klein beetje vakantie en deden we nog heerlijk rustig aan. Maar vanaf komende week mag ik er ook weer aan geloven. Het gewone leven gaat weer beginnen! Ik heb heel erg veel zin om weer aan de slag te gaan en al mijn nieuwe plannen uit te werken. Maar als het school- en werkritme weer begint, vraagt dat hier in huize MYF ook om een goede planning. Want er is genoeg te doen en van boodschappen doen aan het eind van de middag zonder te weten wat we gaan eten, word ik niet heel gelukkig… Daarom, terug van weggeweest, het weekmenu! Lekker weer plannen op de zaterdagochtend, een boodschappenlijstje maken, boodschappen doen en goed voorbereid de week starten. Kom maar door, ik ben er klaar voor!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #80 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl