HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 81 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 13/01/2019 door mindyourfeed

En dan, dan draait het allemaal weer alsof er nooit een Kerstvakantie is geweest. Maar serieus, dat lijkt toch alweer weken geleden? We hebben een vlotte start gemaakt hoor! De meisjes waren maandag nog vrij van school, dus mochten we nog 1 dagje rustig aan doen. En dat was stiekem ook wel lekker ook. Terwijl iedereen weer in het ritme zat, spijbelden we nog een beetje. Maar daarna zijn ook wij weer begonnen en dan merk ik toch hoe ontzettend handig het is om een weekmenu te hebben. Dan hoef ik dáár in elk geval niet meer over na te denken…. Kun je wel weer inspiratie gebruiken, schrijf dan gerust weer mee! Koffie erbij, straks de winkel in en klaar ben je!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #81 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl