HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 83 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 26/01/2019 door mindyourfeed

Zo ben je aan het aftellen richting het einde van het jaar…. Zo zit je ineens alweer aan het einde van januari. Ik geloof dat ik nu echt in herhaling begin te vallen…. maar wat vliegen de weken voorbij! Hier zijn we echt weer volop in bedrijf, iedereen druk met werk en school, de dagen volgen elkaar in rap tempo op. Die weekmenu’s zijn dan echte lifesavers zo nu en dan. Komende week gaat het bijvoorbeeld weer hectisch worden. Maar wel heel tof! Want… en daar ga ik je binnenkort echt meer over vertellen, ik ga nu echt stappen maken met een nieuw bedrijf dat ik ga opzetten. Juist, dat lees je goed, er komt nog meer aan. En geen zorgen, MYF blijft gewoon bestaan hoor, daar heb ik nog steeds zoveel plezier in. Stay tuned, ik hou je op de hoogte. Nu eerst koffie, pen en papier en een boodschappenlijst maken!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #83 makkelijke maaltijden

Maandag


lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl