HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wil je meer energie? Probeer een winterdetox!

Geplaatst op 27/01/2019 door vivonline

In de wintermaanden heb je behoefte aan meer eten om je lijf op temperatuur te houden. Van lekker warme en wat zwaardere maaltijden word je over het algemeen blijer dan van smoothies en salades. Toch helpt een winterdetox in deze tijd van het jaar je juist om je lichaam weer even te resetten. Je blijft hierdoor makkelijker op temperatuur, je ervaart meer energie en je hebt minder kans op winterse kwaaltjes. We geven je een aantal tips om het, gedurende jouw winterdetox, lekker warm en comfortabel te houden. 

Tip 1

Draag zowel binnen- als buitenshuis lekker warme kleding, het liefst van ademend materiaal als wol of organisch katoen. Dit materiaal houdt je lekker warm en staat je huid toe te ademen en zweten (erg belangrijk tijdens een detox).

Tip 2

Loop in huis op warme sokken of wollen slippers of allebei. Energie verlaat ons lijf aan de uiteinden, ook via de voeten dus. Het dragen van slippers en sokken maakt een groot verschil.

lees verder:

https://www.vivonline.nl