HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Zo gaan wij sportief het nieuwe jaar in!

Geplaatst op 08/01/2019 door followfitgirls

Stop met voornemen, doe het gewoon!

Elk jaar rond deze tijd beginnen veel mensen vol goede moed aan een mooi rijtje voornemens. Een veel voorkomend voornemen is bijvoorbeeld “Ik wil (meer) gaan sporten”. Klinkt hartstikke mooi natuurlijk, toch verdwijnt dit voornemen vaak in no time als sneeuw voor de zon. Wij nemen ons niet iets voor, wij doen het gewoon! Bianca, Nienke, Lianne en Berber gaan dit jaar een nieuwe sporten uitproberen of leggen zichzelf een sportief doel op. Jezelf op sportief gebied een doel stellen of jezelf uitdagen is niet alleen goed voor je gezondheid, het geeft je zelfvertrouwen ook een enorme boost!

Zo gaan wij sportief het nieuwe jaar in

Fitgirl Bianca: In en uit m’n comfortzone

Hoe ik sportief 2019 in ga? Al een aantal jaren ben ik zo’n 3 tot 4 x in de week in de sportschool te vinden. Cardio en krachttraining, daar ligt mijn passie! Heerlijk vind ik het om mijn hoofd te legen en mijn energie kwijt te kunnen in het krachthonk. Yep, ik sta tussen alle gespierde mannen ;-) Dit jaar blijf ik ik dit doen omdat ik er heel veel voldoening uit haal. Een doel voor jezelf stellen, geeft je echt meer motivatie! Mijn doel is; stabiel blijven zoals ik nu ben. Cardio en krachttraining zijn wel volledig in mijn comfortzone. Vorig jaar ben ik een paar keer uit mijn comfortzone gegaan (weet je dit nog?!), super leuk vond ik dit, dus ook dit jaar sta ik weer open voor nieuwe uitdagingen. Ik heb zin in een sportief jaar, jij ook?

Lees verder op www.followfitgirls.com