HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Lieve moeders: plan tijd voor jezelf in!

Geplaatst op 28/01/2020 door love2bemama


Jezelf wegcijferen

Ik spreek veel vrouwen. De vriendinnen om me heen en de moeders die ik coach en ze hebben één ding gemeen. Het zijn allemaal vrouwen die het lastig vinden om zichzelf op nummer 1 te zetten en om in zichzelf te investeren. Of dat nu in de vorm van tijd en rust is of in de zin van iets waardevols zoals coaching, een dagje weg of een paar schoenen die echt nodig zijn.

Plan tijd voor jezelf in

En dan bedoel ik niet dat je jezelf altijd op 1 moet zetten, maar het is wel goed om daar balans in te vinden. Zorg voor dat stukje me-time. Het eerste advies dat ik geef tijdens coaching is: Zet jouw me-time moment als eerste in jouw agenda. Hoe je daar invulling aan geeft is persoonlijk. Word jij blij van een wandeling alleen op het strand? Zet die momenten voor de komende maand in je agenda. Laad jij op van een avondje uit met vriendinnen? Plan dat in. Krijg jij rust door dagelijks te mediteren? Maak daar ruimte voor.

Lees verder op www.love2bemama.com