HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Ouders staan voor onmenselijke keus en willen baby niet van beademing af

Geplaatst op 03/01/2020 door love2bemama


Probleemloze zwangerschap

Midrar is drie maanden geleden geboren in St Mary’s Hospital in de Britse stad Manchester. Tijdens de zwangerschap ging alles goed maar toen hij geboren werd gingen er veel dingen mis, schrijft de Daily Mail.

De navelstreng van het jongetje kwam als eerste naar buiten bij de geboorte, daarna moest hij gereanimeerd worden. Vader: “Na acht minuten hebben we zijn hartje horen kloppen…”.

Lees ook: Doodverklaarde baby 1 jaar geworden

Beëindigen van de beademing

Het jongetje ligt sinds toen aan allerlei slangen en de beademing. De artsen zeggen dat het beter is de beademing stop te zetten en adviseren Midrar een humane dood te laten sterven. Volgens de artsen zal het jongetje nooit herstellen van de complicaties die hij bij de geboorte op heeft gelopen. De ouders hebben nog hoop want ze zien vooruitgang. Ze hebben video’s gezien waar te zien is dat zijn vinger beweegt en hij reageert als we onze handen op zijn borst leggen.

Lees verder op www.love2bemama.com