HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Een herinnering cadeau geven: Origineel en onvergetelijk!

Geplaatst op 30/01/2021 door love2bemama

Als je denkt aan een cadeautje voor een verjaardag, SinterklaasKerst of andere bijzondere gebeurtenis, dan denk je al snel aan speelgoed of een kaart met geld. Hier is natuurlijk ook helemaal niets mis mee. Maar wat ik zelf bijvoorbeeld zie is dat mijn kinderen uiteindelijk zo zijn overstelpt met presentjes, dat de helft vervolgens in de kast blijft liggen. Natuurlijk beroep ik mezelf dus zo nu en dan op iets wat ze gewoon echt graag willen of nodig hebben. Maar een herinnering cadeau geven is bijna net zo leuk en iets wat jullie allemaal nooit meer vergeten. 

Let op: Nu is het natuurlijk door corona niet makkelijk om er met een verjaardag even op uit te gaan, maar we gaan er wel vanuit dat dit uiteindelijk weer kan. Dit maakt onderstaande cadeau tips alleen nog maar specialer, omdat eigenlijk iedereen met smart zit te wachten op het moment dat we ook gewoon weer een nieuwe herinnering kunnen maken. Het liefst weer een die niets met corona en alles te maken heeft. 

Een herinnering cadeau geven. 5 Leuke ideetjes 

Zelf kan je jezelf waarschijnlijk ook nog bepaalde dingen voor de geest halen die je met je ouders gedaan hebt vroeger. Denk aan een dagje uit, maar zo herinner ik me ook kleine dingetjes. Zoals de avonden dat we met zijn allen met wat lekkers op tafel een film gingen kijken. Het is zo waardevol. Iets waar we ons vandaag de dag ook allemaal wel bewust van zijn. Wil jij je kind ook eens een herinnering cadeau geven? Dit zijn een paar leuke tips om in overweging te nemen.

Lees verder op www.love2bemama.com