HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Een realistische dagplanning voor thuisonderwijs en thuiswerken

Geplaatst op 27/01/2021 door love2bemama

Het is inmiddels week nummero drie waarin we weer ‘thuisonderwijs’ moeten geven. Althans: semi-thuisonderwijs, want (gelukkig) is de juf er ook nog. Al is het vooral via een scherm. Maar ik ga niet liegen: het is lastig! Zeker als je zelf ook nog aan het werk moet. Wat zeg ik? Het is sowieso een drama om werk te doen, terwijl de kinderen in huis rondrennen. Maar dat slik je in. Voor die paar weken vakantie per jaar. Maar met deze realistische dagplanning voor thuisonderwijs en thuiswerken gaat het de komende weken helemaal goedkomen.


Ik ben helemaal voor roeien met de riemen die je hebt. Zo ging ik er ook in in maart! Sindsdien is er wel wat veranderd. Je kan met recht zeggen dat ik niet alleen coronamoe ben, maar ook een compleet nieuwgevonden respect heb voor leerkrachten. Want die shit die ik nu niet gedaan krijg, dat doen hun letterlijk iedere dag! Eén van de dingen die je juf bijvoorbeeld doet, is vooraf een dagplanning maken. Hoelaat wordt welke les gedaan en wanneer is het tijd voor ontspanning en beweging. Welke doelen moeten er behaald worden en hoe merk je dat een kind ergens wat moeite mee heeft, bijvoorbeeld. 

Lees verder op www.love2bemama.com