HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe kan je de bevalling opwekken? 5 tips!

Geplaatst op 29/01/2021 door love2bemama

Zo aan het einde van de zwangerschap kan je weleens flink zat worden. Nodeloos om te zeggen dat ‘het uitzitten’ tot 42 weken voor veel vrouwen om deze reden geen optie is. De baby moet eruit. Het liefst vandaag nog! Maar inleiden wordt niet zomaar gedaan en is ook een ingrijpende gebeurtenis. Ben je er toch helemaal klaar mee en wil je weten hoe je de bevalling kan opwekken? Dan zijn deze natuurlijke manieren om de bevalling op te wekken misschien wat voor jou! 

Klaar met zwangerschap

Bekkenpijn, slapeloosheid, maagzuur, vermoeidheid… Er zijn een tal van redenen te bedenken waarom een vrouw wel een beetje klaar is met het zwanger zijn. Niet te vergeten dat je waarschijnlijk onwijs nieuwsgierig bent naar je ongeboren kindje. Jammer genoeg hebben we zelf weinig te zeggen op het gebied van het begin van de bevalling. Al zijn er natuurlijk wel wat dingen die je kan proberen om het proces een beetje te helpen. 

Hoe kan je de bevalling opwekken? 

Er zijn verschillende manieren om op een natuurlijke manier de bevalling op te wekken. Je krijgt immers niet zomaar een medische indicatie voor het opwekken van een bevalling.

Lees verder op www.love2bemama.com