HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Masturbatie helpt tegen corona… (en lockdownverveling natuurlijk)

Geplaatst op 19/01/2021 door love2bemama

Ik denk dat ik voor iedereen praat als ik zeg dat we allemaal verschrikkelijk last hebben van coronamoeheid. Nu met de tweede lockdown vragen we ons nog meer af wat we in hemelsnaam nog wel mogen/ kunnen doen. Dat binnenzitten speelt de parten. Of toch niet? Want er is een binnenactiviteit waar je jezelf mee bezig kan houden en je immuunsysteem een boost geeft. Nee! Ik heb het niet over meedoen met een jaren 80 arobics-video, maar masturbatie en dat is iets wat zeer effectief is gebleken tegen corona. 

Handen wassen, anderhalve meter afstand houden, geen bezoek over de vloer, geen hapje buiten de deur en de mondkapjesplicht. Ik word al bijna depressief terwijl ik het lijstje aan het typen ben. Dus als je dan ‘toevallig’ terecht komt op een artikel waarin de positieve effecten van masturbatie, in de strijd tegen het coronavirus worden omschreven… Sorry, maar ik word dan toch best een beetje enthousiast. Eindelijk een keer iets waar ik me in kan vinden. Of laat ik het zo zeggen: een actie die je kan ondernemen die naast effectief; ook gewoon leuk is om te doen. Nog leuker is dat de medische onderbouwing gewoon klopt. Of je moet er nog van overtuigd zijn dat masturberen blind maakt, maar daar ga ik dan weer niet vanuit. 

Tijd voor eigenliefde

Als je dit artikel leest. Dan bestaat er een grote kans dat je, net als ik, een moeder bent. Ik kan mezelf dus best voorstellen dat je jezelf nu afvraagt waar je de tijd voor dat beetje ‘eigenliefde’ vandaan gaat halen. Wees creatief! Kan ik alleen maar zeggen. Doe de badkamerdeur eens op slot! 

Lees verder op www.love2bemama.com