HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Tips eerste schooldag basisschool: klaar voor de start!

Geplaatst op 28/01/2021 door love2bemama

In dit blog: tips eerste schooldag basisschool. Om de eerste schooldag lekker te laten verlopen. Begin november wordt onze zoon alweer vier jaar. Dat betekend dat we ons klaar stomen voor de volgende fase in zijn jonge leven. De basisschool. Na de herfstvakantie begint hij met een wenweek en daarna gaat het echte werk beginnen. Een spannende tijd, waar we als gezin naar toe geleefd hebben.

Tips eerste schooldag basisschool

Voor het eerst naar de basisschool gaan is niet niks. Zeker als het je eerste kind is. Als moeder moet je wennen maar je kind moet ook wennen. Misschien is het ook wel even slikken als je je kind aflevert bij groep 1. Wil je jezelf (en je kind) zo goed mogelijk door de eerste schooldag heen laten komen? Dan hebben wij genoeg tips eerste schooldag basisschool voor je.

Van peuter naar kleuterfase in 7 stappen

1. Kies een school; begin op tijd en volg je gevoel

Goede scholen zijn populair en lopen dan ook snel vol, voor je het weet is er een wachtlijst of kan je er helemaal niet meer inschrijven voor een bepaald schooljaar. Zorg dat je als ouders zijnde een goed gevoel hebt over de school waar je je kind inschrijft. Als jij niet enthousiast bent, wordt het ook lastig om je kind 8 jaar lang enthousiast te houden.

Lees verder op www.love2bemama.com