HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Starten met bloggen in 2022: dit moet je weten!

Geplaatst op 16/01/2022 door love2bemama

Bloggen is helemaal niet dood, bloggen is springlevend. Ik blog al heel lang en mijn blog Love2BeMama bestaat al 12 jaar. Inhoudelijk goede blogs schrijven is super goed voor de vindbaarheid in Google. Na al die jaren heb ik het plezier en passie in bloggen nog niet verloren. Wil jij starten met bloggen in 2022? Dan is het handig om dit te weten voordat je start! Ik geef je mijn persoonlijke tips over (starten met) bloggen. 

Starten met bloggen in 2022: bloggen is hot!

Laat ik er ook even bij zeggen dat ‘een blog’ en ‘bloggen’ niet perse gaat over je persoonlijke verhalen. Zoals ik hierboven al noem: mensen zijn op zoek naar een antwoord. Met een persoonlijk dagboek op internet schrijven ga je geen geld verdienen. Wel als je persoonlijke en informatieve blogs schrijft en hierin de vragen van lezers beantwoord. Je blog wordt dan een plek waar mensen informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Blogs zijn dus belangrijker en populairder dan ooit!

Lees verder op www.love2bemama.com