HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

3x thee tegen verkoudheid

Geplaatst op 09/02/2017 door linda

Verkoudheid, wie kent het niet? Het begint vaak met een beetje gesnotter en na een paar dagen heb je het idee dat je hoofd helemaal vast zit. De pakjes zakdoeken zijn niet aan te slepen en dan krijg je er ook nog keelpijn bij. Blijft het bij een verkoudheid of krijg je toch griep? Vreselijk! Deze warme drankjes zijn fijne hulpmiddeltjes om de verkoudheid tegen te gaan of de pijn te verzachten. 

De eerste thee tegen verkoudheid is een standaard gember thee. Gedurende de winter drink ik deze thee een paar keer per week. De gember is een fijne opkikker en zorgt ook dat je weer energie krijgt. Voor als je last van je keel begint te krijgen is de tijm thee een aanrader. Dit verzacht namelijk de geïrriteerde keel. De smaak is misschien even wennen, maar je merkt snel verschil. In het oosten wordt kurkuma (geelwortel) gebruikt vanwege de ontstekingsremmende werking en helpt tegen koorts en pijn. De kurkuma kaneel thee heeft een bijzondere kleur en smaak.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl