HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

BES wel lekkere smoothie!

Geplaatst op 18/02/2017 door modelworkout

Deze smoothie is bes wel lekker! Oh mijn grutjes wat een woordgrap! Ik ben echt zo kansloos de laatste tijd als het aankomt op het maken van recepten. Kansloos en bizar lui. Ik ga alleen uit eten of ik eet niks. Niks ertussen in, ook geen tussendoortje. Nou sta ik in modellenland bekend om het maken van smoothies en soepjes maar ik heb alleen maar koffie gemaakt de laatste maand. Gelukkig stuitte ik weer eens op Beard and Bonneten zag ik weer eens een smoothie die ik uit wilde proberen.

Deze smoothie moet je wel in twee stappen maken want je moet je eigen Super Zaad mix eerst maken. Beetje ranzig woord. Ik zeg verder niks. Maar goed superfood poeder mixje maken is zo gebeurd. Dus eerst de super zaad mix en dan pas de rest van deze bes wel lekkere smoothie! Maak ik weer die woord grap… hou me tegen… Afijn wat zit er in die zaden mix? Hennep! Je weet wel van dat plantje waar je ook zo stoned kan worden! Helaas/gelukkig wordt je dan niet van deze smoothie.

Lees verder op www.modelworkout.com